Klantervaringen

mw. R., Den Haag

Ik sta op de markt en heb al 10 jaar last van m´n rug. Van alles geprobeerd en geslikt (medicijnen). Echt raar dat na 2x een shiatsu behandeling mijn pijn nagenoeg weg is. Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik had dit veel eerder moeten ontdekken!

M., Den Haag

Je behandelingen helpen me ontspannen waardoor ik minder gestresst ben en meer mezelf in deze moeilijke tijd. En oh ja, het helpt echt bij het aanpakken van de oedeem in enkels en voeten!

J., Den Haag

Vijf jaar na mijn post partum depressie had ik de inname van anti depressiva afgebouwd en was uiteindelijk gestopt. Ik sprak met een vriendin over hoe sindsdien het leven weer zo snel en in alle intensiteit op mij af kwam, zonder het dempende effect van de pillen.“Ik heb zo’n behoefte aan innerlijke rust en stevigheid, zodat ik in alle heftigheid overeind blijf”, zei ik. Ze adviseerde me shiatsu. Ik herinnerde me de prettige ervaring en helende effecten van een eerdere reeks shiatsu behandelingen die ik had gekregen na mijn bevalling.

Online zoekend kwam ik terecht bij Shiatsu Works, dat voelde goed. Ook nu weer bij jou, Yvonne, waren de behandelingen stuk voor stuk zeer prettig. Ze hebben mij de steun in de rug gegeven die ik nodig had om de overgang te maken. Mijn klachten van overprikkeld zijn, moeheid, slecht slapen en stress verdwenen. De adem, aanrakingen, stimulansen en diepe ontspanning die ik heb ervaren tijdens je behandelingen waren WELDADIG. In de dagen, soms weken erna, voelde ik me loom en energiek tegelijk. Ik sliep als een roos. Het is alsof met elke behandeling mijn ‘reset’ knop werd in gedrukt en ik daarna nog frisser begon. Ook nu vind ik het fijn om geregeld een shiatsu behandeling te boeken, als onderhoudsbeurt, als een rustpunt met rimpeleffect in mijn leven.

M.W., Den Haag

Vanaf het moment dat zij haar deur voor je open doet, ontvangt Yvonne je met een warm welkom. Ze heeft een prettige manier van vragen hoe het met je gaat om te ontdekken waar ze zich op zal richten in de behandeling. De behandelingen zelf zijn bijzonder en goed en hebben op mij altijd effect. Yvonne ondersteunt of deblokkeert juist dat wat er nu gaande is in jouw leven. Ik zou Yvonne zeker aanraden.

Joanna, Den Haag

De shiatsu sessies bij Yvonne hebben mij geholpen om beter contact met mijn lijf te maken. Ik voel me nu veiliger op deze wereld en ik maak intenser contact met de mensen die ik tegenkom.