Burn Out en Shiatsu

Burn out behandelen met shiatsu om lichamelijke en geestelijke klachten aan te pakken. Onderzoek laat zien dat wekelijkse shiatsu behandelingen helpen de klachten te verminderen en weer richting en zin in het leven te krijgen.

In december 2016 kwam Mike Mandl les geven over burn out en shiatsu; ofwel Burn On With Shiatsu! Een geweldig tweedaags seminar met heldere uitleg, praktische interventies en technieken over hoe te behandelen in de verschillende fasen van burn out. Ik heb dat wat ik heb geleerd tijdens dit seminar al veel in de praktijk toegepast.

Mike is een gerespecteerde leraar uit Wenen en gespecialiseerd in het behandelen van mensen met een burn out met shiatsu. In zijn school in Wenen worden mensen met burn out gedurende 10 weken behandeld. De resultaten mogen er zijn. Deelnemers verklaren zich beter in hun vel te voelen, slaap- en andere lichamelijke klachten nemen af en men ervaart over het algemeen meer controle over het leven en minder sombere gevoelens.

link naar onderzoek: http://www.europeanshiatsucongress.eu/wp-content/uploads/2016/11/MIKE-MANDL-BURN-ON-WITH-SHIATSU.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *